Mitt navn er Knut Olav Edland, men for enkelthets skyld brukar eg bare Knut på Bloggen. Eg er 51 år, og er nå i min «Gyldne» ungdom likar eg å sei.

Med det meiner eg at mange gode år forhåpentligvis ligg framfor meg, så sant eg greier å gjera dei rette val, holde rett fokus og prioriteringer i livet mitt. Dette medfører at eg må og er meir og meir bevist på kva som er bra for nettopp meg og for det livet eg ynskjer å leva. Ambisiøst, ja kanskje, men ingen andre kan gjera dette for meg en, nettopp meg sjølv.

Bloggen min vil derfor ein stor del handle om kva som eg syns er bra, berikende, lærerikt, utfordrende, morsomt, verdt å prøve, ja rett å slett KVA som gjev «liv» i livet til ein mann i 40-50 åra.

Sjølv er eg; Tar det positive fyrst ukuelig optimist av natur, morgenfugl, nysgjerrig, kunnskapsøkende trenings-glad og glad i god mat og drikke. Liker å vera aktiv med jakt, friluftsliv, ski og diverse typer trening. Av dei mindre positive sidene kan eg nevne; Sta, egenrådig, diskusjonslysten, kverulerende, konkurrerende, lite sjølinnsikt, ja lista kan bli lang

Jakt er lidenskap, forvaltning,røtter, økologisk, mykje sunn og god mat, i tillegg fantastiske opplevelsar i storslått natur.


Reader Comments

Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.